Vision Junior Be Strong – 8 tubus

Vision Junior Be Strong – 8 tubus

9 990 Ft

A Vision Be Strong hatóanyagai, mint például a méz vagy méhpempő hozzájárulhatnak a gyermekek energiaszintjének növeléséhez, a bélrendszerük egészséges működéséhez, hasznos energiaforrást biztosíthatnak 6 év feletti gyermekek részére, segíthet a hiánytalan növekedésben és fejlődésben.

Átmeneti készlethiány, jelenleg nem rendelhető

Cikkszám: 79157 Kategória: Címkék: , , , ,

Termékleírás

A Vision Be Strong hatóanyagai, mint például a méz vagy méhpempő hozzájárulhatnak a gyermekek energiaszintjének növeléséhez, a bélrendszerük egészséges működéséhez, hasznos energiaforrást biztosíthatnak 6 év feletti gyermekek részére, segíthet a hiánytalan növekedésben és fejlődésben.

Kiknek ajánlott a Vision Junior Be Strong?

  • Minden gyermeknek, a megfelelő növekedésért és fejlődésért.
  • Azoknak a gyermekeknek, akik szervezetének szüksége van az anyagcsere és az energiaszint támogatására.

Gél formájában kapható, csokoládé ízesítéssel.
Adagolási javaslat: 2 tubus egy héten (egyszer 3 nap alatt). Kúra időtartama: 1 hónap.
Csomagolás: 8 tubus egy dobozban
A gyártása Írországban a Nutripharma gyárbegységben a GMP szabványnak megfelelően történik

A Vision Junior Be Strong összetétele egy adagra (15 g):

B1 vitamin0,9 mg
B2 vitamin1 mg
B6 vitamin1,3 mg
D3 vitamin2,5 μg
Méz1200 mg
Acerola lé koncentrátum300 mg
Méhpempő100 mg

 

A gyártók többsége, ha használja ezeket az összetevőket, nem ebben a kombinációban teszik. Általában száraz méhpempőt használnak, és olyan mézet, melyet hőkezelés útján nyertek ki a mézes lépből; azonban a hőkezelés miatt a méz molekuláris struktúrája felbomlik és elveszíti a hatóanyagok jelentős részét.

Acerola lé koncentrátum

Acerola (Malphighia glabra, Acerola) – (Malphighia glabra gránátlevelű, barbadosi meggy, tropikus meggy, puertorikói cseresznye) a leggazdagabb C vitamin tartalmú gyümölcs a földön.

Nyugat Indiában, Barbadoson, Jamaikában és Surinameban terem és főleg a magas C-vitamin tartalma miatt nagyon értékes. Az Acerola valójában nem eredeti cseresznye, inkább jobban hasonlít a citrusfélékhez. A húsa kis cikkekre van felosztva. Az acerola érett gyümölcse sötétpiros színű, átmérője nem éri el a két centimétert, ropogós, pikáns és keserű-édes ízzel. Az Acerolát tradicionálisan a népi gyógyászatban alkalmazták immunerősítő szerként.

A gyümölcsöt félérett formában szedik le, amikor a C-vitamin tartalma eléri a maximumot. Az acerolából folyékony formában 95% vitamint nyernek, ezt porrá alakítják, amiből aztán koncentrátumot készítenek.

Méhpempő

Méhpempő (Royal Jelly) – az egyik leglenyűgözőbb termés, amit a méhek adnak. A méhek mirigyeiből termelődnek és a méhcsalád anyaméhének táplálására szolgálnak. Nem véletlenül Nyugaton is és Keleten is már régóta nevezték “királyi zselének” (Royal Jelly), mivel megszerzésének munkaigényessége, nehézsége miatt csak a gazdag nemesek, főurak és királyok engedhették meg maguknak.

A méhpempő egyedi összetétele miatt értékes. 14% fehérjét, 5,5% zsírt, 17% szénhidrátot és körülbelül 1% ásványi anyagot tartalmaz. Ezeknek a összetevőknek a természetben nincs azonos értékű megfelelője. Így a fehérjék aminosavként jelennek meg, ami az életben nagyon fontos a normális agyműködéshez. A méhpempő fehérje analóg az emberi vérplazma fehérjével, ami lehetővé teszi a beépülést veszteség nélkül.

A méhpempőben jelen vannak:

  • В1, В2, В5, В6, РР, В12, В9 vitaminok (folsav ), Н, С;
  • makro- és mikroelemek;
  • növekedési faktorok;
  • fitoncidák.

Összetételének köszönhetően a méhpempő biológiailag aktív stimulátorként jelenik meg, aktiválva az egész szervezet életfunkcióit. Tonizáló hatással bír, javítja a látást és az emlékezőképességet, növeli a szervezet védekező képességét, javítja a vérkeringést, stimulálja az anyagcsere folyamatát, mikrobaellenes hatással bír.

Méz

Ez egy magas kalóriatartalmú élelmiszer, nektár, amit a dolgozó méhek (Apis melifera) potrohukban részben megemésztettek.

Az méz összetétele:

  • alapja a szőlőcukor és a gyümölcscukor (75 %), amelyek teljesen felszívódnak az emberi szervezetben;
  • В1, В2, В6, В9, Е, К, С, vitaminok, А provitamin – béta-karotin;
  • ásványi kálcium, magnézium, vas, foszfor összetevők;
  • egyéb biológialag aktív anyagok, amelyek a vérképző folyamatokhoz és a csontok növekedéséhez szükségesek.

A méz a legértékesebb élelmiszer, amely nagyon kedvezően hat a gyerekek fejlődésére. A gyerekek vérében lévő hemoglobinszintet, – akik naponta mézet fogyasztanak,- általában 24%-al növeli, összehasonlítva azoknak a gyerekeknek a hemoglobinszintjével, akik nem kapnak mézet. A méz rendszeres fogyasztása növeli a gyerekek szervezetének ellenálló képességét a különböző fertőző és megfázásos megbetegedésekkel szemben. A gyerekek szervezetének fejlődése sokkal harmonikusabban történik, ha a gyermek étrendjébe beépül a méz.

A fő probléma – ez a méz kinyerése a lépből. Ha egy kicsit felmelegedik a lép, akkor a méz kifolyik belőle, éppen ezért a hatóanyagok egy részét elveszíti. Ezért a Vision Társaság specialistái a mézet kipergetéses – centrifugálási- módszerrel végzik. Ez a folyamat nagyon körülményes és alacsony termelékenységű, de lehetőséget nyújt a hatóanyagok megőrzésére.

B vitamin csoport

В1 vitamin -a legfontosabb fermentumok összetételébe tartozik, amelyek a szervezet szénhidrát és energia cseréjét szabályozzák. Az energia szükséglet – a legfontosabb szükséglet minden élőlény számára. A folyamatos energiatermelés és fogyasztás nélkül nem valósulhat meg a szervezet egyetlen biológiai funkciója sem. A B1 vitamin javítja az izom, illetve az idegrendszer működését, megelőzi az olyan betegségek, mint a polineuritisz, beri-beri kifejlődését. Hiánya esetén fáradékonyság, ingerlékenység, almatlanság figyelhető meg.

В2 vitamin – befolyásolja a szövetek növekedését és regenerációját, létfentartó szerepe van a szénhidrátok, fehérjék, zsírok cseréjének irányításában. Nagyon fontos a normális látásszint megtartásához. A B2 vitamin hiánya esetén a szájüreg nyálkahártyájának a gyulladása, szájsarokrepedés, farkasvakság, a szem fájása és könnyezése, a növekedés megállása vagy késlekedése, ekcéma kifejlődése, szeboreás dermatitisz figyelhető meg

В6 vitamin – az aminosavak, és zsírsavak cseréjében vesz részt, a vérképzés folyamataiban. Fontos vitamin az idegrendszer számára. A hiánya esetén nagyfokú ingerlékenység, ekcéma vagy más bőrbetegségek kialakulása figyelhető meg.

D vitamin

A D vitamin irányítja a foszfor-kalcium cserét, biztosítja a kalcium és a foszfor felszívódását a gyomorban, a kalcium és foszfor reabszorbcióját a vese vezetékekben, a csontszövet ásványosodását segíti elő.

A D vitamin fontos a szervezet növekedéséhez, a fogak és csontok egészségességének megtartásához, elősegíti a szervezet ellenálló képességének növelését és az onkopatológia megbetegedéseit. A D vitamin hiánya a foszfor-kalcium cseréjének a megrongálásához vezet, aminek az eredménye a csontok deformációja, – az ásványosodás folyamat felbontása eredményeként.

A növényi eredetű termékekben gyakorlatilag nincs D vitamin. A legtöbb vitamin a hal termékekben található: halzsírban, tőkehal májban. A D vitamin kiegészítő forrásául szolgál a sajtolt vaj, tojás. Sajnos a hal termékek ritkán kerülnek a gyermekek étrendjébe, ezért az étrend-kiegészítők tökéletes forrásául szolgálhatnak a vitaminok pótlásának.

Vélemények

Még nincs értékelés.

Legyen Ön az első, aki értékelést ír!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A biztonság érdekében szükség van a Google reCAPTCHA szolgáltatásának használatára, amelyre a Google Adatvédelmi Irányelvei és Általános Szerződési Feltételei vonatkoznak.

Klikkeljen ide a Google reCAPTCHA feltételeinek elfogadásához!

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat - Hívjon minket kérdésével: (+36) 70/325-4363

Ingyenes házhoz szállítás

Minden terméket ingyen házhoz szállítunk!

Más terméket is keres?

ProVitamin - vitamin, natúrkozmetikum és bioélelmiszer webáruház Válasszon 10.000 termék közül 1 helyen!