Vision Osteo Sanum Shilajit – 30 db kapszula

Vision Osteo Sanum Shilajit – 30 db kapszula

8 990 Ft

A Vision Osteo Sanum Shilajit növényi összetevői – Shilajit por, kalcium, D3-, K2-vitamin – segíthetnek a csontritkulás kezelésében és megelőzésében, a csontsűrűség javításában, törés esetén segíthetnek a csontok gyorsabb összeforrásában, ezáltal a csontrendszer általános egészségének megőrzésében.

Átmeneti készlethiány, jelenleg nem rendelhető

Termékleírás

Vision Osteo Sanum Shilajit

A Vision Osteo Sanum Shilajit növényi összetevői – Shilajit por, kalcium, D3-, K2-vitamin – segíthetnek a csontritkulás kezelésében és megelőzésében, a csontsűrűség javításában, törés esetén segíthetnek a csontok gyorsabb összeforrásában, ezáltal a csontrendszer általános egészségének megőrzésében. Ezen felül megakadályozhatják a kalcium kimosódását a csontokból, segítséget nyújthatnak a gerincdeformálódása ellen. Jótékony hatással lehetnek a szív- és érrendszerre, a fogakra és a hajra, a körmökre.

A Vision Osteo Sanum készítmény a Shilajit kivonat mellett a szervezet számára szükséges kalciumot, D3-vitamint és K2-vitamint tartalmazza, amely a kalciumot a csontszövetre irányítja és megakadályozza annak lerakódását az erekben. Megakadályozza a kalcium kimosódását a csontokból, segítséget nyújt a gerinc deformálódása ellen, megakadályozva a helytelen testtartást.

Shilajit

A Shilajit a Himalája 2500-5000 méter magas szikláinak különleges gyógyanyaga, amely növényi eredetű szerves (oligoszaccharidok, gyanták, aminosavak, fitoszterinek, növényi savak, benzoátok, enzimek, vitaminok) és szervetlen összetevőknek (kálium, kalcium, vas, foszfor, magnézium, jód) komplex keveréke, ami erősíti az immunrendszert. A Shilajit erős antioxidáns.

Az Indiai Gyógyszerkönyv kiemeli, hogy a Shilajit – a benne lévő kalciumnak és egyéb összetevőknek köszönhetően- hatékonyan részt vesz a csontok egészségének megőrzésében és a csontosodási folyamat elősegítésében.

A Shilajit Magyarországon 1991 óta van forgalomban mint gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, 2009-től pedig étrend-kiegészítő készítmény. Hazai próbák során megállapítást nyert, hogy osteoporosisos esetekben a fájdalom 50%-kal csökkent, densitrometriás vizsgálatok során pedig az athrophia csökkenése volt megfigyelhető a Shilajit alkalmazása során.

A Vision Osteo Sanum Shilajit összetétele 1 kapszulában

  • Shilajit por: 250mg
  • B-6 vitamin: 1,4 mg
  • Folsav: 200mcg
  • K-2 vitamin: 5mcg
  • D-3 vitamin: 2,5mcg
  • B-12 vitamin: 2,5 mcg

Napi adagolás: Napi 1 kapszula reggel étkezés közben bő folyadékkal.

Javasolt mindenkinek, aki erős csontokat, tökéletes tartást, egészséges fogakat, hajat és körmöket szeretne!

A természetesOsteoSanum termék nem csak az egyedülálló formulájának köszönhetően különleges, amely nem csak a szervezet számára szükséges kalciumot ésD3 vitamint tartalmazza, hanem a forradalmiK2vitamint, amely a kalciumot a csontszövetre irányítja és megakadályozza annak lerakódását az erekben.

Vélemények

Még nincs értékelés.

Legyen Ön az első, aki értékelést ír!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A biztonság érdekében szükség van a Google reCAPTCHA szolgáltatásának használatára, amelyre a Google Adatvédelmi Irányelvei és Általános Szerződési Feltételei vonatkoznak.

Klikkeljen ide a Google reCAPTCHA feltételeinek elfogadásához!

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat - Hívjon minket kérdésével: (+36) 70/325-4363

Ingyenes házhoz szállítás

Minden terméket ingyen házhoz szállítunk!

Más terméket is keres?

ProVitamin - vitamin, natúrkozmetikum és bioélelmiszer webáruház Válasszon 10.000 termék közül 1 helyen!